DARTECH®

Terasz téliesítés

TERASZOK TÉLIESÍTÉSE, ELŐTEREK FEDÉSE

A PVC ponyvák kiváló megoldást kínálnak különböző teraszok és előterek védelmére az időjárás viszontagságaival szemben. Ezen ponyváink lehetővé teszik, hogy teraszunkat vagy erkélyünket akár télen is használhassuk, hiszen a PVC fólia segítségével hatékonyan védhetjük ezeket a területeket a széltől, miközben az üvegfóliának köszönhetően átengedjük a napsugarakat. Emellett tökéletes megoldás lehet a kerti bútoraink, virágaink védelmére a téli időszakban.

Mért válasszuk ezt a megoldást? 

Időjárásállóság: ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartamot biztosítanak. 

Téli használat: tulajdonságainak köszönhetően télen és rossz időben is élvezhetjük teraszunk kényelmét, hiszen a ponyva megvédi azt a széltől, esőtől. 

Napvédelem: a PVC fólia átengedi a napsugarakat, így biztosítva természetes fényt teraszunknak vagy erkélyünknek. Ponyváink UV álló anyagból készülnek, így a nap sugarai nem tehetnek kárt az anyagban.

Könnyű telepítés: amennyiben rendelkezünk egy minimális kézügyességgel vagy szeretünk barkácsolni, ponyváink könnyedén önállóan is felszerelhetők. Ugyanakkor cégünk vállalja az általunk készített ponyvák installálását is.

Miben tudunk segíteni Önnek? 

Cégünk jól bevált eszközökkel és megoldásokkal dolgozik és szakképzett munkatársaink segítenek Önöknek megtalálni a lehetőségeihez mért legjobb megoldást a téliesítésre vonatkozóan. Szolgáltatásaink részét képezi az Ön teraszának téliesítése az első lépéstől az utolsóig, hogy Önnek már csak élveznie kelljen a télen is kellemes előtereket. 

Felmérés és telepítés:

Cégünk a teraszok felmérését és telepítését megyén belül, vagy székhelyünktől legfeljebb 1 órás kiszállásra eső területeken vállalja. Amennyiben Ön ezen területeken kívül esik, abban az esetben is forduljon hozzánk bizalommal, hiszen kiszállítást az ország teljes területén vállalunk.

Válassza PVC ponyváinkat, hogy élvezhesse teraszát vagy erkélyét akár télen is, és biztos lehessen abban, hogy kényelmes és időjárástól védett környezetben pihenhet.

Az általunk készített terasz ponyvákra cégünk 3 év garanciát vállal. 

error: A tartalom védett! Az oldalon felhasznált képek a cég és a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok öncélú felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után!