DARTECH®

HEGESZTŐ FÜGGÖNYÖK ÉS PARAVÁNOK

Hegesztő függöny

Hegesztő szalagokból készült függönyeinket ajánljuk azon ipari területekre, műhelyekbe, ahol folyamatosak a hegesztési munkafolyamatok.  Az ipar területén dolgozók tudják, hogy munkavédelmi szempontból igencsak fontos a hegesztést nem végző, vagy más munkafolyamatot végző munkások védelme a hegesztés által kibocsátott fénytől – hegesztőipari termékeinkkel erre nyújtunk megoldást.  Az anyag kiszűri a szemre veszélyes káros fényeket, ezért elsősorban a hegesztő műhelyek, ipari, fémipari üzemek, műhelyek hegesztő részlegeinek leválasztásához készülő hegesztésvédelmi szalagfüggönyök, térelválasztók alapanyaga. Termékkínálatunkban ezen termékek különféle kialakításban, színben és tulajdonságokkal is megtalálhatók, így biztosítva, hogy bármely területre megtaláljuk a leginkább megfelelő megoldást. A hegesztő szalagból készült függönyök legfontosabb előnye, a hegesztő ponyvákkal szemben, hogy sérülés esetén elegendő csupán 1-2 db szalagot lecserélni a teljes rendszeren belül, nem indokolt a komplett rendszer cseréje. Ugyanakkor a ponyvákhoz hasonlóan a szalagfüggönyként gyártott hegesztő függönyök is készülhetnek elhúzható rendszerben, bár ezek mozgatása kicsit nehézkesebb a ponyvás rendszernél. A hegesztő paravánok legfontosabb előnye, hogy ezek a termékek sokkal mobilabb megoldást kínálnak, mint a fent említettek. A paravánok guruló rendszerben készülnek, melyek így bármikor könnyedén elmozdíthatók, áthelyezhetők. A hegesztésben szükséges védelmet azonban ugyanúgy ellátják, mint a fixen rögzített ponyvák, vagy szalagfüggönyök.

Elérhető hegesztő szalag színek:

Elérhető hegesztő szalag szélességek:

Elérhető paraván típusok:

Hegesztő paraván

Hegesztő ponyvából készült paravánjainkat ajánljuk azon ipari területekre, műhelyekbe, ahol folyamatosak a hegesztési munkafolyamatok.  Az ipar területén dolgozók tudják, hogy munkavédelmi szempontból igencsak fontos a hegesztést nem végző, vagy más munkafolyamatot végző munkások védelme a hegesztés által kibocsátott fénytől – hegesztőipari termékeinkkel erre nyújtunk megoldást.  Az anyag kiszűri a szemre veszélyes káros fényeket, ezért elsősorban a hegesztő műhelyek, ipari, fémipari üzemek, műhelyek hegesztő részlegeinek leválasztásához készülő hegesztőparavánok, térelválasztók alapanyaga. Termékkínálatunkban ezen termékek különféle kialakításban, színben és tulajdonságokkal is megtalálhatók, így biztosítva, hogy bármely területre megtaláljuk a leginkább megfelelő megoldást. A hegesztő ponyvákkal készült paravánok legfontosabb előnyei, hogy azok hegesztő boxokban való alkalmazásakor egyszerűbb az alkalmazás, hiszen ezen a rendszerek könnyedén elhúzhatók, mozgathatók. A függönyökkel szemben hátránya viszont az, hogy sérülés esetén a teljes ponyva javítása/cseréje indokolt. Hegesztő paravánjaink egyedi méretben is rendelhetők. A hegesztő paravánok legfontosabb előnye, hogy ezek a termékek sokkal mobilabb megoldást kínálnak, mint egy fix rendszerű térelválasztás. A paravánok guruló rendszerben készülnek, melyek így bármikor könnyedén elmozdíthatók, áthelyezhetők. A hegesztésben szükséges védelmet azonban ugyanúgy ellátják, mint a ponyvák, vagy szalagfüggönyök. Hegesztő paraván készülhet szalagokból ellátott függönnyel, vagy hegesztő ponyvával is a vevő igényeire alakítva.

Elérhető hegesztő ponyva színek:

Elérhető paraván típusok:

error: A tartalom védett! Az oldalon felhasznált képek a cég és a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok öncélú felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után!