DARTECH®

PVC HŐFÜGGÖNYÖK

HŐFÜGGÖNYÖK / SZALAGFÜGGÖNYÖK IPARI ÉS MAGÁNCÉLÚ FELHASZNÁLÁSRA

Az ipar területén már jól ismert hő- vagy szalagfüggöny egyike a legjobb hőszigetelő megoldásoknak, hiszen gazdaságos megoldást nyújtanak ott, ahol a bentről kifelé vagy a külső térből befelé áramló hő és hideg folyamatos problémát okoz. Függönyeink az ipar számos részén helytállóak, széles alkalmazási körben hasznosíthatók és magáncélú felhasználásra is tökéletesen alkalmasak. Termékeink az európai szabványoknak megfelelnek, minőségüket garantáljuk és rendeltetésszerű használat mellett hosszútávú garanciát is vállalunk. Jól képzett és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően egyedi megrendeléseket is fogadunk, beszerelési szolgáltatásunkkal biztosítjuk a kifogástalan kivitelezést és képzett ügyfélszolgálati munkatársainknak köszönhetően segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb hőszigetelő megoldást.

Alkalmazási területek: 

Függönyeink kiváló hőszigetelő megoldásának köszönhetően számos területen megfelelően alkalmazhatók. Cégünk különféle szalag típusokkal biztosítja, hogy az ipar bármely területére nyújthassunk megfelelő, minőségi megoldást, legyen szó raktárakról, gyárakról vagy akár kereskedelmi egységekről, ezek a függönyök optimális megoldást jelentenek a hőszigetelés terén.

Minőség és garancia: 

Termékeink magas minőségűek és megfelelnek az európai szabványoknak. Garantáljuk, hogy rendeltetésszerű használat mellett hosszú élettartamúak és megbízhatóak lesznek. Ezen felül, rendeltetésszerű használat mellett függönyeinkre 5 év garanciát biztosítunk, így Ön biztos lehet abban, hogy hőszigetelési igényeit hosszú távon kielégítjük.

Egyedi megrendelések és installációs szolgáltatások: 

Jól képzett és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően a legtöbb problémára kiváló megoldást nyújtunk, így minden ügyfelünk igényeit igyekszünk maximálisan kielégíteni. Beépítési szolgáltatásunkkal pedig garantáljuk a kifogástalan kivitelezést és gyors telepítést.

Hőfüggöny típusok:

  • FIX rendszerű szalagfüggöny
  • Elhúzható szalagfüggöny
  • Teljesen elhúzható függöny
  • Fele FIX fele MOBIL függöny
  • Középről két oldalra elhúzható függöny
  • Harmonikaszerűen elhúzható függöny - kézi
  • Harmonikaszerűen elhúzható függöny - elektromos
error: A tartalom védett! Az oldalon felhasznált képek a cég és a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok öncélú felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után!