DARTECH®

Rólunk

A DarTech Kft.-nél tevékenységünk során minőségi PVC alapanyagokból gyártott termékeket készítünk, alkalmazkodva a piac dinamikus fejlődéséhez, a mai elvárásokhoz, kihívásokhoz és a kiemelkedő színvonalhoz. Cégünket magasfokú szakmai tapasztalat és hozzáértés, valamint a versenyképes megoldások és gyors kiszolgálás jellemzi. Feladatunknak tekintjük, hogy az ipar szereplőit tisztességesen és lehetőség szerint a lehető leghamarabb az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékekkel szolgáljuk ki.

Küldetésünknek érezzük termékeinkkel és a hőszigetelés területén kínált lehetőségekkel biztosítani az ipar és magánszemélyek számára is azokat a megoldásokat, amelyekkel mindenki tehet egy lépést az energiacsökkentés – egy zöldebb és tisztább jövő irányába. Sikerünk kulcsa, hogy cégünk a legtöbb felmerülő problémára hatékony megoldást kínál, szakképzett munkatársaink munkaidőben készséggel állnak vevőink rendelkezésére és a megbízásokat igyekszünk a lehető leggyorsabb ütemben teljesíteni. 

Munkatársaink

darlaczi-levente-tulajdonos

Darlaczi Levente

Ügyvezető igazgató,
Tulajdonos

Darlaczi Levente

Igazgató helyettes,
Minőségbiztosítási vezető

Andruskó Evelin

Menedzser asszisztens,
Marketing menedzser

Vörös Margit

Menedzser asszisztens,
Vevő-ügyfél adminisztrátor

Horváthné Nóra

Menedzser asszisztens,
Kreatív asszisztens

Rangasz Pál

Üzletkötő

Balog Szabolcs

Termelési munkatárs

Berecz Dominik

Termelési munkatárs

Búzás Andor

Termelési munkatárs

REFERENCIÁK

error: A tartalom védett! Az oldalon felhasznált képek a cég és a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok öncélú felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után!