DARTECH®

Garanciális javítások

Minőségi alapanyagaink révén biztosítjuk a készre gyártott termékek minőségét, több éves élettartamát. Természetesen a termékek hosszútávú megőrzéséhez elengedhetetlen azok rendeltetésszerű használata, esetenkénti tisztítása, ápolása – ehhez kollégáink megfelelő tájékoztatást nyújtanak Önöknek. 

Rendeltetésszerű használat mellett hőfüggönyeinkre 6 év, míg ponyváinkra 3, lengőajtóinkra 1 év és elhúzható rendszereinkre is 1 év garanciát biztosítunk.

A garanciális javítás határideje hőfüggönyök esetében, raktáron lévő alapanyag esetén 2-3 munkanap, ponyvák esetén a ponyva elszállításától számított 1-2 munkahét, míg lengőajtók és elhúzható rendszerek esetében a probléma mértékétől függően 2-3 hét. 

A javítások során is igyekszünk a legjobb megoldást kínálni, ezért az elhasználódott termékek elszállítását cégünk vállalja, annak érdekében, hogy a termékek a lehető legmegfelelőbb módon kerüljenek újra hasznosításra. 

error: A tartalom védett! Az oldalon felhasznált képek a cég és a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok öncélú felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után!