DARTECH®

PVC KUTYAAJTÓ

A hideg, a huzat, a kutyaházba beverő eső, vagy hó nagyon kellemetlen lehet a kis kedvencek számára. Ők is szeretik a kellemes környezetet, szeretik ha a kuckójuk bemelegszik. Egy kutyaházra szerelt hőfüggöny sokat javít a kutyusok téli körülményein. A PVC szalagokból álló kutyaajtó akadálymentes ki- és bejárást biztosít, átlátszó, víztiszta; nagyon jól megfogja a szelet, a beverő esőt és havat, megszünteti a huzatot, és a kutya saját leheletével felmelegíti a benti levegőt. A kutyaajtó, kutyabejáró felszerelése a kutyaházra nagyon egyszerű, néhány perces könnyű munka. 

Termékeink 100 × 1,5 mm – es PVC szalagból készülnek, melyek natúr fenyőlécre szereltek. A szalagokat két léc közé fogatjuk a megfelelő átfedések érdekében. A fenyőlécet a kutyaházra való elő fúrjuk, a csomagban a kutyaajtó mellett megtalálható a felfogatáshoz szükséges  mennyiségű csavar. Az átfedéssel készült fagyálló kutyaajtóink nyújtják a leghatékonyabb védelmet a hideg ellen, amellett hogy biztosítják a könnyed átjárhatóságot és a megfelelő szellőzést. 

Szakképzett munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani a kis kedvence számára legmegfelelőbb megoldást!

Kutyaajtók típusai:

  • Léc nélküli kutyaajtók
  • Léccel szerelt átfedéses kutyaajtók
  • Léccel szerelt átfedés nélküli kutyaajtók
error: A tartalom védett! Az oldalon felhasznált képek a cég és a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok öncélú felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után!