DARTECH®

Elhúzható rendszerek

KÉZI- ÉS AUTOMATA RENDSZER

 

Elhúzható rendszerek – kézi- és automata rendszer

A DarTech Kft. PVC szalagfüggönyei gazdaságos és hatékony megoldás lehet, nyílások szigetelésére, részleges lezárására úgy, hogy közben megtartjuk a gyors és egyszerű áthaladás lehetőségét. Ellenáll a csapadéknak, megakadályozza a por tovább terjedést, illetve korlátozottan hang- és hőszigetelő képességekkel bír. A szalagok a targonca vagy személy áthaladását követően azonnal visszazáródnak, így megakadályozva a fűtött, illetve a hűtött levegő mozgását. Az átjárás megkönnyítésére, áru rakodás lebonyolítására vagy hosszabb munkafolyamatok esetére azonban elhúzható rendszereket is kínálunk. Függönyeink ugyanis rendelhetők fix felfüggesztéssel, sín-es elhúzható rendszerben, valamint harmonika szerűen elhúzható rendszerben is.

Az elhúzható szalagfüggöny rendszereknek négy típusa ismeretes:

  • 1.) Egy oldalra elhúzható
  • 2.) Két oldalra elhúzható
  • 3.) Fele fix, fele elhúzható

Fontos tudni, hogy ezeknél a rendszereknél az egész kampósor mozdul, vagyis ugyanannyi helynek kell lennie szabadon, amennyi kampósor mozog az adott rendszerben. Ennek pontosításához kérjen segítséget ügyfélszolgálatunktól.

Harmonika szerűen elhúzható rendszer – kézi és automata

Ezen rendszer elsősorban a helytakarékosság és könnyed mozgathatóság szempontjából jelentős. Olyan esetekben, amikor a nyílás mellett nincs megfelelő hely a kézi mozgatású rendszer kialakítására, egy harmonika szerű, vagy más néven „ollós rendszer” tökéletes választás lehet. A rendszer választható egy oldalra, vagy akár két oldalra elhúzható verzióban is, sőt kézi és automata megoldással. Így akár szélesebb nyílások szalagfüggönnyel való fedésére is alkalmas. Automata rendszerünket elsősorban olyan nyílások esetén javasoljuk, ahol a nyíláson gyakori az átjárás, anyag mozgatás, rakodás. A kialakított mechanikának köszönhetően olyan helyekre is felszerelhető, ahol viszonylag szűk ajtót kell időnként teljes felületén könnyedén átjárhatóvá tenni.

Harmonika szerű – ollós rendszerek választható típusai:

  • 1.) Egy oldalra elhúzható - kézi
  • 2.) Két oldalra elhúzható - kézi
  • 3.) Egy oldalra elhúzható - automata
  • 4.) Két oldalra elhúzható - automata

A megfelelő megoldás kiválasztásához kérje hozzáértő kollégáink segítségét!

error: A tartalom védett! Az oldalon felhasznált képek a cég és a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok öncélú felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után!