DARTECH®

DOKKOLÓ KAPU

Cégünk termékei között dokkoló kaputömítések is megtalálhatók, standard (3400 × 3400 mm-es) és egyedi méretekben egyaránt. A dokkoló kaputömítés anyaga 3 mm vastag, mindkét oldalán fekete, szövettel erősített PVC. Célja, hogy lezárja a raktér és a rakodó teherautó közötti rést, ezáltal védve az árut és a raktérben tartózkodókat a különböző időjárási körülményektől, szálló portól. A ponyvás kaputömítések minden teherautó-mérethez illeszkedhetnek, ebből adódóan univerzálisan alkalmazhatók. 

A magas minőségű felső- és oldalsó ponyvák egy acél keretre kerülnek rögzítésre, amelyek rugalmasan benyomhatók, ugyanakkor mégis stabil, szakadásnak ellenálló szerkezetet kapunk. A dokkoló kaputömítések könnyen, problémamentesen cserélhetők – cégünk ezen termékek szervizelését is vállalja, normál használat során azonban nincsenek kitéve extrém nyomásnak. A rugalmas oldalfal megakadályozza az esetlegesen hibásan nekitolató tehergépkocsi által okozott sérülések bekövetkeztét.

A tehergépkocsi rámpára tolatás (dokkolás) közben az ütközést csillapító gumiütköző szükséges, mely ütköző idővel elhasználódik, repedezik, törik, így szükségessé válik annak cseréje. Cégünk az ilyen szervízelést, cserét raktárról vagy rövid határidővel tudja biztosítani, valamint szükség esetén különféle méretekben, síma vagy lemezes megoldással egyaránt.

Felső frontlemez:

  • 1000×3 mm / 50m - a tekercs hossza

Oldalsó frontlemez:

  • 700×3mm/50m - a tekercs hossza
error: A tartalom védett! Az oldalon felhasznált képek a cég és a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok öncélú felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után!